“Body Bike” grupu nodarbība – efektīvs treniņš cīņā ar lieko svaru un celulītu
Publicēts 22. aprīlī, 2014.
Treniņu iespējas sporta zālē ir gandrīz bezgalīgas, par vienu no populārākajām grupu nodarbībām pēdējā laikā kļuvis “Body Bike”, kas pēc savas būtības ir nodarbības uz velotrenažieriem atbilstošas mūzikas pavadībā, izpildot dažādus vingrinājumus.

Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” galvenā trenere Veronika Kim, “Body Bike” nodarbības ir paredzētas gan iesācējiem, gan nopietnākiem un pieredzējušiem fitnesa entuziastiem. Nepareizs ir arī uzskats, ka ar “Body Bike” nodarbojas tikai sievietes -  nodarbības apmeklē arī stiprā dzimuma pārstāvji.

“Body Bike” treniņi galvenokārt trenē sēžas, kāju un arī vēdera muskulatūru, padarot to stingru, tomēr trumpis ir neticamā celulīta samazināšanās, padarot augšstilbus un sēžu tvirtu un gludu. “Body Bike” treniņš arī atbrīvo no stresa, uzlabo fizisko stāvokli, izturību un paātrina asinsriti, tādējādi arī paātrinot ķermeņa metabolisma procesus. Treniņš nepārslogo mugurkaulu un novērš dažādas mugurkaula un skriemeļu traumas pārslodzes dēļ, tāpēc ir piemērots cilvēkiem ar muguras problēmām. Velotrenažieri arī atstāj pozitīvu iespaidu uz locītavām un saitēm, padarot tās elastīgākas, kustības ar laiku paliek brīvākas un treniņi šķiet vieglāki un vieglāki. Treniņi palīdz ātri atbrīvoties no liekā svara, ja nodarbības tiek regulāri apmeklētas 2-3 reizes nedēļā, jo vienā nodarbībā iespējams sadedzināt 500 – 1000 kalorijas. Nodarbības beigās svarīgi ir izpildīt stiepšanās vingrinājumus, lai novērstu muskuļu sāpes un savilkumus. 

“Ar “Body Bike” nodarbojos divus mēnešus 2 reizes nedēļā. Esmu ļoti apmierināta ar nodarbībām un trenera darbu. Man ļoti patīk, ka treniņš notiek mūzikas pavadībā, tas rada patīkamu, darbīgu atmosfēru, kas rada vēlmi sportot un kustēties. Vingrinājumi ir interesanti un nav vienveidīgi. Es jau esmu pamanījusi uzlabojumus – sēža, kājas, vēders un arī rokas kļuvušas stingrākas un tvirtākas, treniņi ar laiku paliek arvien vieglāki, uzlabojas asinsrite. “Body Bike” noteikti ir interesants veids, kā uzlabot savu fizisko stāvokli, interesanti, ka nodarbībās piedalās arī daudzi vīrieši. Noteikti turpināšu apmeklēt nodarbības, jo rezultāts ir acīmredzams!”, stāsta Linda Saulīte, patstāvīgā fitnesa kluba “Atlētika” kliente.

Fitnesa klubu tīkls „Atlētika” piedāvā mūsdienīgi aprīkotus klubus gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. “Atlētikā” valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs, unikālu un pārbaudītu pakalpojumu un nodarbību klāsts. Visiem, kas sapņo atbrīvoties no liekā svara un uzturēt sevi labā formā, “Atlētika” personāls ar pārliecību var teikt: mēs esam gatavi Jums palīdzēt! 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: