Ikviens interesents aicināts bez maksas izmēģināt fitnesa klubu tīkla “Atlētika” plašās treniņu iespējas
Publicēts 3. jūlijā, 2014.
Kā zināms, aktīvam dzīvesveidam ir daudz un dažādas priekšrocības, turklāt to arvien vairāk sāk apzināties gan gados jauni, gan vecāki cilvēki. Ir tik daudz iespēju no kā izvēlēties sev tīkamāko sporta nodarbi, taču nereti cilvēki apjūk plašajā piedāvājuma klāstā, tāpēc, ja esat izlēmuši sākt apmeklēt kādu no fitnesa klubiem, vai nomainīt jau esošo sporta klubu, “Atlētika” aicina bez maksas izmēģināt iespējas, ko piedāvā lielākais un draudzīgākais fitnesa klubu tīkls Latvijā.

Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs, ikvienam ir jāsniedz iespēja izmēģināt fitnesa klubu sniegtās iespējas vēl pirms abonementa iegādes. Tiem, kas nekad nav bijuši “Atlētikā”, šobrīd ir lieliska iespēja izmēģināt “Atletika Free Trial” programmu, iepazīstot plašās un mūsdienīgās trenažieru zāles, grupu nodarbības, profesionālos trenerus, draudzīgo atmosfēru un daudz ko citu. 

“Ikvienam no mums kādā brīdī rodas vēlme uzsākt aktīvāku un veselīgāku dzīvesveidu, padarot savu ikdienu aizraujošāku, tāpēc esam nolēmuši sniegt iespēju ikvienam bez maksas iepazīt mūsu fitnesa klubu patīkamo atmosfēru. Fitnesa klubos Jūsu rīcībā pieejams ļoti plašs sporta inventārs - hanteles, svaru bumbas, svaru soli, brīvo kustību trenažieri, kompleksie trenažieri jeb funkcionālās treniņu sistēmas, spēka trenažieri, plašs grupu nodarbību klāsts un ne tikai. Ir svarīgi izprast, ar kuru treniņu palīdzību Jūs varētu sasniegt sev vēlamo efektu, tāpēc Jūsu rīcībā ir arī mūsu profesionālie treneri, kuri vienmēr ir gatavi pastāstīt, parādīt un konsultēt pareizā trenažieru lietošanā un vēlamā rezultāta sasniegšanā. Vēlamies minēt, ka ne vienmēr ir viegli saņemties vienatnē apmeklēt fitnesa klubu, tāpēc esiet aicināti  "Atletika Free Trial" programmu izmēģināt kopā ar sev tuvu draugu, vai paziņu,” turpina Andris Žiganovs. 

Lai noformētu iepazīšanās kuponu, interesenti aicināti apmeklēt mājaslapu www.atletika.lv, izvēlēties sadaļu veikals, ekrāna labajā pusē uzspiest “Atletika Free Trial” un sekot instrukcijai. Vien pāris vienkāršas darbības un jau nākamajā dienā aktīva dzīvesveida cienītājiem ir iespēja apmeklēt sev interesējošo fitnesa klubu pilnībā bez maksas. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: