Jaunatvērtais fitnesa klubs “Atletika Centrs” gūst lielu atzinību apmeklētāju vidū
Publicēts 16. aprīlī, 2014.
Pavisam nesen Rīgas centrā tika atklāts jauns, moderns fitnesa klubs “Atletika Centrs”. Jaunais fitnesa klubs atrodas tirdzniecības centra “Barona Centrs” 3. stāvā un tas ir aprīkots ar 103 moderniem trenažieriem, nodrošinot iespēju vienlaicīgi trenēties vairāk kā 250 cilvēkiem. Pirmajās nedēļās sporta kluba apmeklētāju skaits ir ievērojami palielinājies, jauni trenažieri un treniņu programmas ir spējušas cilvēkus ieinteresēt un radīt vēlmi sportot.

 

Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs, katru dienu tiek saņemtas pozitīvas atsauksmes - cilvēki norāda, ka jaunajā sporta klubā jūtas ērti un enerģiski, ievērojami esot uzlabojusies arī  treniņu kvalitāte. 

“Fitness ir mana aizraušanās un dzīvesstils, ar to nodarbojos vairāk nekā regulāri. Lai gan jau pāris gadus apmeklēju vienu konkrētu fitnesa klubu, vēlējos izmēģināt kaut ko jaunu un atnācu uz jaunatvērto “Atlētika Centrs”, un esmu ļoti apmierināta ar savu izvēli. Atmosfēra šeit ir brīva un vietas pietiek visiem, kā arī jaunie un modernie trenažieri dod vēl lielāku stimulu trenēties. Patīkami, ka nav jāgaida rindā uz trenažieriem, jo to pietiek visiem, arī nodarbības ir interesantākas, jo ir plašākas izvēles iespējas. Treneri ir ļoti pretimnākoši un vienmēr ir pieejami zālē, ja rodas kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība. Ļoti patīkami iekārtotas arī ģērbtuves, skapīši ir viegli pieejami un neveidojas drūzmēšanās. Dušas telpas ir jaunas, skaistas un plašas. Fitnesa klubs atstāja ļoti labu iespaidu, noteikti apmeklēšu to vēl un vēl,” stāsta fitnesa entuziaste un aktīva dzīvesveida cienītāja Marika Kārkliņa no Rīgas. 

“Par jauno fitnesa klubu esam saņēmuši daudz labas atsauksmes, galvenokārt, klienti izrāda apmierinātību ar jaunajiem trenažieriem un inovācijām. Mūsu klubs  ir plašs, tāpēc neveidojas burzma un rindas, kas cilvēkiem nepatīk, jo būtībā tā ir naudas tērēšana par gaidīšanu. To cenšamies novērst. Šim klubam ir ļoti plašs piedāvājumu klāsts, lai cilvēkiem būtu iespējas pamēģināt ko jaunu. Priecē apmeklētāju skaita pieaugums un cilvēku interese, arī paši esam gandarīti ar paveikto un aŗi turpmāk cītīgi strādāsim, lai nodrošinātu saviem klientiem komfortablus apstākļus treniņiem,” turpina fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs.

Gluži tāpat kā visi “Atlētika” fitnesa klubi, tāpat arī jaunais “Atlētika Centrs” ir atvērts katru darba dienu no plkst. 07:00 līdz 23:00 un brīvdienās no plkst. 09:00 – 21:00.

Fitnesa klubu tīkls „Atlētika” piedāvā mūsdienīgi aprīkotus klubus gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās. “Atlētikā” valda draudzīga atmosfēra, strādā pretimnākošs personāls un tiek piedāvāts plašs, unikālu un pārbaudītu pakalpojumu un nodarbību klāsts. Visiem, kas sapņo atbrīvoties no liekā svara un uzturēt sevi labā formā, “Atlētika” personāls ar pārliecību var teikt: mēs esam gatavi Jums palīdzēt! 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: